AMPA Escola Nausica

Pàgina d'inici » Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,

Un any més us fem arribar la proposta d’activitats extraescolars que hem preparat per aquest curs. Per fer la inscripció cal omplir el formulari enviat per email des de l’AMPA.

Volem recordar-vos que totes les activitats són lúdiques, optatives i responen a les demandes realitzades pels pares i mares de l’escola.

Està previst que les activitats comencin el dimarts 1 d’octubre de 2019 i que acabin el divendres 29 de maig de 2020 (excepte el bàsquet, el vòlei i el futbol).

Aquest any, per tal d’evitar que cap de les activitats proposades sigui deficitària o que malauradament s’hagués de suprimir alguna de les extraescolars iniciades, es cobrarà una matrícula simbòlica per nen inscrit i, a més, en cas de baixa es cobrarà el trimestre en curs sencer.

Es prega el màxim compromís dels pares/mares a l’hora d’inscriure els nens a qualsevol activitat.

Les activitats tenen una durada de 8 mesos i es cobraran mensualment. El preu que figura al detall de cada activitat és el del rebut mensual, per alumne/a. S’aplicarà un 7% de descompte/alumne a les famílies nombroses i/o monoparentals. La matrícula de l’activitat es cobrarà amb el primer rebut.

En totes les activitats els rebuts es cobraran al mateix número de compte dels rebuts de l’escola. En cas contrari, heu de notificar-ho a l’escola.

Els preus estan subjectes a possibles modificacions en funció del nombre de nens inscrits, ja que hi ha activitats gestionades per empreses externes a l’AMPA.

Tots els qui estigueu interessats en alguna extraescolar heu de fer la inscripció abans del proper divendres 20 de setembre de 2019.

Recordeu que cal un nombre mínim d’alumnes inscrits per tal de poder fer les activitats. En cas de superar el nombre d’inscrits hi haurà una llista d’espera si no és possible assumir un augment d’alumnes per l’activitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, us podeu adreçar al correu ampa_nausica@yahoo.es.

Moltes gràcies,

AMPA Escola Nausica

HorariExtraescolars (1)

 

%d bloggers like this: